Şeftali Crumble












Tam benlik tatlılardan biri,
hiç zoru yok,
kendini kasmana, fırının penceresinin önünde tünemeye de gerek yok:)
Acaba keki kabarır mı, meyvesi dibine çöker mi derdi falan da yok :)
Yemeğini fırına koyuyorsun, yemek pişene kadar ,
tatlını hazırlayıp,
yemeği alıp, cobbleri sürüyorsun fırına,
sen yemeği yiyene kadar tatlın hazır,
yanlız azıcık soğumalı :)
Anladınız değil mi, 
neden benlik,
hem basit, hem nefis, hemde şipşak:))
yemede yanında yat :)

Tatlının tarifi  orjinal tarifi burada
Ben 1 fincan un yerine , 1 su bardağı,
 şekerini de 1 su bardağından biraz az kullandım,
Yağ olarak da 2 çorba kaşığı tereyağı kullandım
 gerisini tarifin aynısını uyguladım..
Afiyet Olsun..


Mucizelerle dolu bir gün olsun.!!!
Güliz GÜL..

7 yorum:

  1. Pratikse tam bana göre, eminim çok lezzetidir canım ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  2. nefis görünüyor mutlaka deneyeceğim. sevgiler :))
    www.atolyenott.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Meltemim tşk ederim canım.. çok pratik..5 dakikada beşiktaş dediklerinden :)

    YanıtlaSil
  5. Nüketcim çok tşk ederim..mutlu kal

    YanıtlaSil
  6. güliz
    leine sağlık canım,peki ben bunu şekersiz yapsam nolur ki?

    YanıtlaSil
  7. çok tşk ederim canım..Havvacım, hamuruna şeker koymasan bile, meyvenin üzerine koy bence, şekersiz pişince ekşimsi düşebilir,ama ben öylede severim dersen , dene canım, belkide daha güzel olur..

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.