crumble
hamur işleri
meyveli tatlılar
Şeftali Crumble
Tam benlik tatlılardan biri,
hiç zoru yok,
kendini kasmana, fırının penceresinin önünde tünemeye de gerek yok:)
Acaba keki kabarır mı, meyvesi dibine çöker mi derdi falan da yok :)
Yemeğini fırına koyuyorsun, yemek pişene kadar ,
tatlını hazırlayıp,
yemeği alıp, cobbleri sürüyorsun fırına,
sen yemeği yiyene kadar tatlın hazır,
yanlız azıcık soğumalı :)
Anladınız değil mi,
neden benlik,
hem basit, hem nefis, hemde şipşak:))
yemede yanında yat :)
Tatlının tarifi orjinal tarifi burada
Ben 1 fincan un yerine , 1 su bardağı,
şekerini de 1 su bardağından biraz az kullandım,
Yağ olarak da 2 çorba kaşığı tereyağı kullandım
gerisini tarifin aynısını uyguladım..
Afiyet Olsun..
Mucizelerle dolu bir gün olsun.!!!
Güliz GÜL..
Pratikse tam bana göre, eminim çok lezzetidir canım ellerine sağlık.
YanıtlaSilnefis görünüyor mutlaka deneyeceğim. sevgiler :))
YanıtlaSilwww.atolyenott.blogspot.com
Bu yorum yazar tarafından silindi.
YanıtlaSilMeltemim tşk ederim canım.. çok pratik..5 dakikada beşiktaş dediklerinden :)
YanıtlaSilNüketcim çok tşk ederim..mutlu kal
YanıtlaSilgüliz
YanıtlaSilleine sağlık canım,peki ben bunu şekersiz yapsam nolur ki?
çok tşk ederim canım..Havvacım, hamuruna şeker koymasan bile, meyvenin üzerine koy bence, şekersiz pişince ekşimsi düşebilir,ama ben öylede severim dersen , dene canım, belkide daha güzel olur..
YanıtlaSil