Siz ne güzelsiniz ya ...!!!

    





   İnsan köyde büyüyünce, dileğince koşup, düşüp, meyveyi dalından yediğinden midir bilmem, Serdar da, bende hiç alışamadık apartman hayatına..
   Hep bi boğulduk hep bi arayış daydık müstakil evleri de gözümüz yemiyordu, sobayı kim yakacak diye..malum ikimizde çalışınca , korktuk buz gibi, sobalı evden. 
    Oysa severiz adamımla sobanın üstünde fokurdayan çaydanlığı, pişen kestaneyi:) ama dediğim gibi yemedi gözümüz sobayla uğraşmayı..
    Yaklaşık 5 yıl boyunca apartmanda oturduk ama sanmayın 1 apartmanda . 5 yılda 3 tane ev değiştirdik, birinin kaşı var, birinin gözü var misali. Ordan oraya taşındık durduk..
    Taki bi gün arkadaş müstakil bi ev var,hemde kaloriferli kendiniz yakıp söndüreceksiniz 2 katlı ,BAHÇELİİİİİİ :)
   Ev sahibi Fransa'da kendiniz tek başınıza oturacaksınız ,ilk siz oturacaksınız,mis gibi ev.. Gelin bakın bi diyene kadar, hemen o anda karar verip ayın 15 ni beklemeden ilk hafta sonu taşındık 3 yıldır oturduğumuz evimize..
   Hemen bahçeye bi el attık, sanki ev bizimmiş gibi ,Çiçeksiz bir balkon, ağaçsız bir bahçe düşünemiyorum ben. 
   Belki de çocukluğumun kocaman, yemyeşil, bin çeşit çiçek içinde geçmesinden.  adamım kazdı, ben ektim adamım tohumu attı ben toprağını örttüm.detoks gibi geldi bize,çiçek ekip, toprakla uğraşmak.
   Ne ekmedik sümbül , lale,, çuha çiçekleri, güller, laleler, arap sümbülü, yok yok:))tabi sen toprağa, toprak anaya ekersin de, toprak ana, o tohumdan neler vermezki sana, geçen seneden beri açmaya başladılar..şu arada başladılar açmaya.
    Onlar açtıkça açılan içim, kokladıkça, yaşama şükürler edecek duygularım var.Baktıkça içim açılıyor.
    Açtıkça, yüzümü güldürüyor. Sabah işe giderken mis gibi çiçek kokusu sabah sabah, yüreğime ve ruhuma değen.  Akşam evime dönünce bütün yorgunluğumu alan..
    Kötümü etmişiz hele bi bakın....siz ne güzelsiniz demekte haksızmıyımm..:) haaa çiçeklerimizin yanında sarımsakla, maydanozu muzda cabası :) en doğalından :)
    İyi seyirler.. Sanmayın ki bu kadar, en artistiik fotolarla tekrar buluşmak dileğiyle :))



















Hepinize musmutlu, bol çiçekli günler dilerim..!

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.