Benim Bahar Kokan Mutfağım...















Mutfağımdan hiç çıkasım yok, harikalar yaratasım var sürekli,,:)) İşten gelince bi giriyorum, ta ki yatana kadar. Tüm aile fertleri de peşimde :)) Yemekler yapılıyor,yeniliyor, çay, pasta, ders, sohbet, boyama, dergi daha neler neler..Biz mutfağımızı seviyoruz, oda bizi sanırsam :))

Mutfağınızdan mis kokular eksik olmasın,..!


10 yorum:

  1. harika tam masal tadında çok beğendim mutfağında bir ömür mutlu yaşa inşallah.

    YanıtlaSil
  2. Mis gb bir ev gercekten english home ve madame coco ayrilamadigim yerler perdenizide cok begendim nerden acaba?

    YanıtlaSil
  3. sehercim çok tşk. ederim canım...perdeler ikea dan canım.Bende ikea, english home,madame coco arasında dolanıp duruyorumm..:)

    YanıtlaSil
  4. Aa cok sevindim ikea bodrumada bir siparis teslim merkezi acti bu perdeyi salonumda gormeyi cok isterim .birde blog yazdiginiz icin tebrik ediyorum bende cok istiyorum ama cok zor geliyor yaaa :))

    YanıtlaSil
  5. Seher hiç bilmiyordum bak. ikeanın bodruma sipariş teslim merkezi açtığını..1 adım daha yaklaşmış sayayım bize :)Eğer blok açmak gibi bir düşüncen varsa hiç durma aç. İnanki o kadar zevkle yapıyorsun kii. 1 gün yazmasan sanki eksikmişin gibi hissediyorsun..:))Ayrıca perde de salonuna çok yakışır eminim..Blog açarsan eklersinde bakarız.:)

    YanıtlaSil
  6. mutfak sevenleri severim :)

    YanıtlaSil
  7. Bende beni seveni severim Tülin..:)

    YanıtlaSil
  8. Tek tek tüm ayrıntılarınız mükemmel... idolum oldunuz inanın..size bi kaç soru sorabilir miyim. birincisi tezgahın üzerindeki beyaz küçük rafınızı nerden aldınız. ikincisi banyonuzda sanırım english home ürünü olan beyaz ferforje katlı rafdan çok aradım bulamadım.. ne zaman ve ne kadara aldınız acaba.... şimdiden çok teşekkür ederim. takipte olcam :)
    (zehra)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zehracım nasıl mutlu ettin beni anlatamam:) canımsın..Beyaz küçük rafı herdekoradan aldım ilk aldığımda rengi sarımtıraktı, sonra ben onu beyaza boyadım. http://gulizgul.blogspot.com.tr/2014/03/kucuk-seyler-buyuk-mutluluklar.html linkten bakabilirsin..Evet englısh homeden aldım ama alalı 2 sene kadar oldu..İnternet sitesinden almıştım..Ama kaça almıştım hatırlamıyorum..Kucak dolusu sevgilerimle..

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.